Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bart Michiels : "€20.000 voor Ethias-project De Thuisploeg van Herentals aan Z, bijzonder fier!"

De Thuisploeg project van Ethias

Schepen Bart Michiels mocht vanmiddag samen met dr. Toon Claes uit handen van Eric Verhesen (Ethias) een cheque van €20.000 in ontvangst nemen voor het project De Thuisploeg van Herentals aan Z.  "We zijn bijzonder fier", zegt Bart Michiels (CD&V).

"Het idee voor het project De Thuisploeg dateert al van bijna 3 jaar geleden. Het klonk altijd veelbelovend, en kon op veel enthousiasme rekenen bij heel veel partners bij stad en OCMW,  en Herentals aan Z.  Alleen hadden we nét dat financiële duwtje in de rug nodig. Toen ik enkele maanden geleden de oproep van het Ethias Youth Solidarity Fonds zag, heb ik dan samen met stad en Herentals aan Z het dossier geschreven en ingediend.  Mét succes. 

Nu gaat 'Herentals aan Z' bekijken welke projecten van sportploegen we in Herentals kunnen ondersteunen.

Van de in totaal 150 projectaanvragen is ons project er als een van de 15 uitgekozen, met het maximale bedrag van €20.000 als resultaat.   Slechts 1 andere in de Kempen (Geel) is ook gehonoreerd.  Met dank aan Ethias."

 

De Ethias Youth Solidarity Awards

Het Ethias Impact Fund, het ondernemingsfonds opgericht door verzekeraar Ethias en beheerd door de Koning Boudewijnstichting, was aan de 3e editie van de Ethias Youth Solidarity Awards. Met dit initiatief wil het Fonds Belgische OCMW’s en vzw’s steunen die armoede bij kinderen en min 30-jarigen bestrijden.

De laureaten zullen elk tussen €5.000 en €20.000 financiële steun ontvangen voor een totaalbedrag van €275.000. Nieuw was dit jaar is dat de oproep voor projecten werd uitgebreid naar non-profitorganisaties met een vzw-statuut.   Foto's NNieuws.

€20.000 voor Ethias-project De Thuisploeg

€20.000 voor Ethias-project De Thuisploeg

€20.000 voor Ethias-project De Thuisploeg

€20.000 voor Ethias-project De Thuisploeg

Foto vlnr. : schepen voor Welzijn Bart Michiels (CD&V), sectormanager stad Bart Van Ballaer, dr. Toon Claes, gewezen algemeeen directeur stad Dirk Soentjens, Griet De Ceuster, Vincent Peters, Rik Van Bauwel, Eva Brandwijk, Paul Van Tendeloo en Guy Tegenbos (Herentals aan Z) : blij met de steun van Ethias

Foto vlnr. : schepen voor Welzijn Bart Michiels (CD&V), sectormanager stad Bart Van Ballaer, dr. Toon Claes, gewezen algemeeen directeur stad Dirk Soentjens, Griet De Ceuster, Vincent Peters, Rik Van Bauwel, Eva Brandwijk, Paul Van Tendeloo en Guy Tegenbos (Herentals aan Z) : blij met de steun van Ethias.

De Thuisploeg project van Ethias

Deel dit artikel